Phoenix Cirlce

Leden

In de afgelopen jaren hebben we enkele wisselingen gehad binnen de circle en dit is een natuurlijk proces. Het is voor velen een hele opgave om een commitment aan te gaan zoals die nodig is voor de ontwikkeling van fysiek mediumschap. Soms is verandering nodig omdat verandering in de circle ook betekent dat er verandering in het mediumschap kan ontstaan vanwege de verandering van vibratie. Onze circle bestaat uit 7 personen en je kunt de circle vergelijken met een muziekband. Een band bestaat uit een lead zanger en muzikanten en samen vormen zij de band maar onafhankelijk van elkaar kunnen ze niet creëren wat samen mogelijk is. Zo is dat in een fysieke circle ook. Iedereen is even belangrijk en een goede, toegewijde circle vinden en behouden is een groot goed.

Een berichtje van mijn Circle leader:

Mijn naam is Carin Hafkamp. In 2015 ben ik gestart met mijn opleiding tot medium. Hierdoor ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in allerlei vormen van mediumschap. In datzelfde jaar heb ik een seance bijgewoond van David Thompson. Dat heeft mijn leven voorgoed veranderd en mede hierdoor ben ik me in fysiek mediumschap gaan verdiepen. In februari 2016 ben ik gevraagd om deel uit te gaan maken van de circle van Nicole de Haas, waar ik volmondig 'Ja' op heb gezegd.

Dit betekent dat je een commitment aangaat voor een onbepaalde periode samen met de circle leden voor de ontwikkeling van het medium en de circle. Je bouwt een band met elkaar op. Op circle avonden zitten we in liefde, harmonie en met veel plezier met elkaar. Zij zijn voor mij als een tweede familie. Ook worden er geregeld uitjes met elkaar afgesproken, zodat we ook buiten de circle avonden tijd met elkaar doorbrengen.

In 2018 ben ik door de Spirituele Wereld gevraagd om Circle leader te worden. Dit brengt andere verantwoordelijkheden met zich mee. Een goede vertrouwensband met Nicole is dan heel belangrijk, maar ook met de andere circle leden is dit van groot belang. We zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van Nicole, natuurlijk in samenwerking met de Spirituele Wereld. Samen zijn met hen, hun aanwezigheid voelen of horen, zorgt ervoor dat ieder moment dat we bij elkaar zijn een feestje is. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik hier onderdeel van mag uitmaken. Samen met de Spirituele Wereld werken we verder aan de ontwikkeling van Nicole als fysiek medium en de Circle en waar dat ons gaat brengen zal de toekomst uitwijzen. Daarin hebben we geen verwachtingen, maar wat ik weet is dat het een prachtige toekomst zal zijn waarin het fysiek mediumschap weer gedeeld zal worden.